tisdag 16 augusti 2022

HEJ HEJ VARDAG

Igår började min jobbvecka igen och den började med studiedag. Vårt tema i höst ska vara Astrid Lindgren så det är ju superroligt. Vi kan hälla ut en spann vatten så kan de ställa sig på skrubborstar och åka runt, kasta pannkakor i luften, knäcka ägg i håret, baka pepparkakor på golvet. Det finns massor vi kan hitta på🙂
Men…..jag har haft sån helsikes semester med så mycket blandade känslor kring jobbet som jag aldrig haft något år tidigare. Jag har gråtit hur många gånger som helst. Nu är jag där men jag kan inte säga hur länge…. 
Mannen och barnen är lediga ännu, skolan börjar imorn för 2 av barnen, ett 3e börjar på måndag och då är Oliver tillbaks på förskolan med. 
Jag avslutade min semester med att jag skulle springa 14k men det var så varmt och jag hade skav av mina shorts så det blev en mil sen fick jag ge upp.
Kvällar som dessa, ute på ön. Heeeelt underbart!
Stigen upp till stugan.
Så himla fint och vi såg vattnet från fönstret. Stugan finns för uthyrning så är det någon som är sugen😉
Nu ska jag göra mig redo för dagen, lite trött efter nattens åska men det ska nog gå bra. APT ikväll och sen är det öppethus på Tuvas skola som har flyttat. Bäst att åka och kolla så jag vet var jag både ska hämta och lämna henne🙂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥