lördag 20 augusti 2022

PÅ VÄG TILL HUNDUTSTÄLLNING

Jag säger som Oliver när man är ledig får man sova hur länge man vill faktiskt, idag ringde klockan 5.30 och det är lördag! Vi ska till Örkelljunga och ställa ut Sune och det kan bli intressant och se hur han reagerar när det är massa andra hundar runt honom. När han är med mig och springer så skäller han gärna på andra medans Maister inte säger ett knyst.

Denna veckan har varit fruktansvärt stressig med allt som ska klaffa med Theas nya skola, typ ingenting har gått smidigt förutom att henne jag haft kontakt med på nya skolan som fixat så hon står med där och att hon börjar på måndag. Annars är ingen adressändring som gått igenom, det ska in en ansökan om sen plats, hon är inte utskriven från Kalmarskolan, jag kan inte söka buss/tågkort så länge adressändringen inte är gjord på Skatteverket. Jag satt 58 minuter i kö till Skatteverket och ändringen jag gjorde i juli har inte nått de än så det är en massa trix. Jag ville kasta in handduken i onsdags och bara köra hem och fixa allt, problemet va bara att jag inte hade någon bil för den lämnade jag på service på morgonen och fick lifta till och från jobbet med olika jobbarkompisar.
Jag kände mig bara tom! Min kloka jobbarkompis sa till mig att när det är så här mycket kanske jag bara ska springa 30 minuter istället för att försöka prestera där med så 30 min löpning blir det nog ett tag framöver. 
Förra helgen var vi på kräftskiva och barnen hade så roligt!
I onsdags började ridskolan igen och jag hade Thea och Oliver med mig så vi passade på att gå 4km när Tuva hade teori och fixade iordning hästen.
Jag gick med Tuva när de red ut, mysigt.
Ikväll ska vi till Loshultarna och om jag hinner så ska jag springa dit även om det nu är mer än 30 min😉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥