söndag 4 september 2022

DET VA DENNA HELGEN


Då är helgen strax förbi, varför går det alltid så fort? Jag hade önskat att helgen varade i 3 dagar🙂 Jag har ju inte några gröna fingrar men mina dahlior blommar ju lite än, 2 av 3 har fått blommor medans den tredje bara har massa blad och brer ut sig längs med landet… Tomaterna har iallafall blivit gröna och många, nu ska de bara mogna med🙈


Idag tog jag Sune med på min runda och både han och jag hade bra med energi när vi började, jag höll knappt i kopplet men flög efter honom i både uppförsbackar och nedförsbackar det gick som tusan…. i 4km…. sen tog det nästan stopp men vi hade ju 7km kvar så det blev gågging. Hem kom vi och det var riktigt skön runda annars för solen sken.

Sen gav Max och mannen sig ut och fiskade i många timmar (de har fortfarande inte kommit hem). Jag och Oliver åkte till maxi och jag tro det tog nästan 1,5 timme att handla. Nu är det gjort och jag välkomnar en ny vecka. Hoppas på lite mindre förvirring än förra🙈 Jag kokade kaffe utan att lägga i bönor, sen la jag i bönor men inget vatten och det var ju bara tur att jag glömde starta kaffebryggaren då! Jag snurrade mest runt (kändes det som) och var och gjorde lite överallt och ingenstans. En av mina kollegor ska sluta och jag vill ju lära mig allt från henne inom SKA-arbete och sånt. Så nu går hjärnan på högvarv och jag känner hur det bränner över och osar bränt😅 Jag har några veckor på mig så det känns ok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥