lördag 3 september 2022

NU BLEV DET EN NY!

I torsdags var jag och barnen i Tingsryd när jag slutat jobba. Theas moppe blev ju stulen i våras och för pengarna hon fick från försäkringen köpte vi en ny som verkligen bara funkade när den själv ville! Vi har försökt få tag i han vi köpte den av men han svarar inte… Vi har lagat den och nä, nu gav vi upp. När den väl gick så gick den hur bra som helst men när den inte ville mer då var den död! Vi körde till Tingsryd och köpte en helt ny, orkar inte hålla på för vi kan inte mecka själva så då får det vara något nytt som bara ska funka! Thea är nöjd och vi är nöjda! 

Oliver va ju i himmelriket! 4-hjulingar, mopeder och små crossar.
Han va inte glad när vi åkte hem utan något körbart till honom! Det blev att lägga till mer på hans önskelista till födelsedagen. Han har ju en 4-hjuling som vi köpt nytt batteri till men ändå inte vill funka…..


Idag när mannen var iväg och röjde till älgjakten så chillade vi andra, jag somnade som en stock i soffan. Sååå jäkla trött, Oliver fick feber i eftermiddag och som ”tur va” fick vi sms från de vi skulle till på barnkalas imorn att de barnen med va sjuka. Så då missar han inget när det blev uppskjutet.


Morgondagen är oplanerad förutom att jag ska springa en runda på 10-13km. Jag och Oliver har börjat bygga med legot på hans rum, han har en jättelåda under sängen och det vill han fortsätta med imorn. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥