fredag 14 juni 2024

SKOLAVSLUTNING -24

Nu är det sommarlov whuuuuuu, sommarlov!
Såååå fin skolavslutning❤️  Barnen uppträdde klassvis med sång och dans. Olivers klass var först ut och deras låt handlade om rörelseglädje och de dansade och såg ut att ha tränat på alla momenten ett bra tag. Alla blev glada av dansen och diggade med. Sen var det klassvis uppåt mot 6an som avslutade. Tuvas klass sjöng Sommaren med LBSB. Avslutningen hölls i gympasalen eftersom det hade visat igår att det skulle regna idag. Det kom inget regn så det var ju en bonus.
Jag tog på mig att fixa present till lärarna denna gången. Det blev lite stressigt för hela veckan har varit lite smått kaotisk med mycket att göra. Men jag slutade 16.30 och sprang in på Kyrkbacken och stirrade runt, hade ingen aning vad jag skulle ha förutom nån sorts buske. Köpte en Dahlia och ett kort till Tuvas fröken och hon ska ha klassen även i 4an.
Olivers fröknar fick varsin vinbärsbuske, choklad och ett kort. Jag var ledig idag så vi körde in när skolan började och så lämnade vi växterna innan uppträdet.
Vi tog kusinens barn med oss hem och gjorde våfflor. Jag sprang en runda innan jag skjutsade Thea på studentfest hos en kompis. Barnen hade önskat kinamat och chokladpudding till kvällen. Så nu har vi tittat på Bäst i test och haft det mysigt.
Imorn är det dags för fotbollsmatch för Oliver.

2 kommentarer:

  1. Härligt med sommarlov det är dom så värda som kämpar på i skolan. Åh va Tuva är lik Thea, söta barn ni har. Av våra åtta barnbarn har sju sommarlov minstingen blir fyra i sommar. Jättefina presenter det är sådant man blir glad av ,växter är ju toppen skulle jag gilla. Ha ett härligt sommarlov men vi har regn och rusk idag. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja lite lika är dom♥ Ja de är värda sitt lov nu, hoppas på bättre väder bara

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥