torsdag 12 september 2024

NYTT JOBB

Hoppas ni haft en fin vecka, redan fredag snart igen ju. Idag jobbade jag första dagen på mitt nya jobb, samma yrke bara lite längre resväg. Det är ju alltid lite förvirrande med alla namn så här i början. 6 avdelningar och 22 pedagoger.

Men igår va det dags att köra till Tingsryd och hämta moppen som varit på service. Mannen var med och lämnade den men jag och Thea fick hämta hem den. Jag har aldrig kört med släp så långt innan men vi drog iväg, fick dit släpet själva med. Vi körde till Börjes först för att fika men där fick jag ta upp några parkeringar och ställa på längden men det var lugnt med folk som tur va men jag ställde ändå så långt bort där jag skulle vara minst i vägen. 

Vi fick upp moppen och kämpade med spännbanden, det vore ju smidigt om alla spännband hade knäppet på redan och att det inte var löst brevid så vi behövde joxa själva. Men det gick ok.
Vi fick stanna 2ggr och spänna om det ena bandet men vi kom hem🙂
Idag har vi varit ute och myst med Milo. Jag kan absolut inte klaga över mitt schema för jag har varken öppningar eller stängningar men det är ju långa dagar borta ändå. Jag säger att jag har fått en lyxtjänst för jag har inga reflektioner utan jag är bara med på deras APT. 
Denna va ju lite rolig 😉

1 kommentar:

  1. Tänkte på dig häromdan och om du skulle ha ett nytt jobb. Grattis till det! Hoppas du kommer trivas bra där.
    Duktig du är på köra släp det hade jag aldrig gett mig på. Vilken go kanin. Ha en fin helg./MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥