söndag 1 september 2024

1 SEPTEMBER

Tjingeling så här i höstmörkret 😉 Höstmånad men vädret är verkligen med oss! Men innan tycker jag det blivit mörkt vid 21 och nu var jag precis ute och sprang 15km och när jag kom in vid 20 så tänkte jag att jag kanske hade behövt reflexväst… det är ju nästan mörkt. Älskar mörka kvällar och att det är mörkt tidigt men det tråkiga är med löpningen, att jag får använda pannlampa om jag ska våga mig ut. På lördag ska jag springa Midnattsloppet i Malmö, tur där är gatlampor🙂
Igår var vi i Vimmerby för vi ställde ut Sune. Domaren visade rött kort och då betyder det att han går vidare men Oliver utbrast VA FICK SUNE RÖTT KORT då trodde han att det var som i fotbollen haha.
Tidigare i veckan hittade jag Alma död i buren, jag hade vaknat på natten av att hon sprattlade som bara den i buren och på morgonen låg hon död. Tuva sa att hon kan inte leva utan kaniner så hon satt och kollade annonser. Idag när vi kollat en match när Oliver hade fotbollscup så körde hon och jag till Ljungby och tittade på kaniner. Dom hade två olika kullar och de här kaninerna är blandning mellan Rex och Belgisk jätte. Eller ja, de hittade en kull till när vi var där, som visst fötts inatt.
Denna lilla kille heter Milo❤️
Så söt i rosa sele. Jag tog upp honom direkt när vi kom fram och han bara låg och mös så de kollade om han var en kille för de är mest keliga sa de. Jodå det är han så han fick följa med. Nu vill vi inte ha fler överraskningar ute i buren sen haha. Alma lyckades ju rymma för 2v sen och satt här ute med en kanin så vi vet ju inte om hon var dräktig. Men vi har ju som ni vet befolkat en hel bygd med kaniner….. Nu kommer det iallafall en ny färg så vi lär se om det kommit en hona till han nångång i tiden! De flesta kaniner här ute är ju svarta nu för tiden, en och annan grå finns ju med. 
Vardagen är igång på riktigt och nu åker barnen skolbuss, Tuva och Oliver kände sig genast stora, ridskola, fotboll, läxor och allt annat som ska hinnas med. Jag tragglar vokaler med Tuva och Oliver läser varje kväll. Lite sorgligt att de blir stora så snabbt, idag fick jag en liten längtan efter en bebis men den längtan får jag lägga över på barnbarn😂 Men det hoppas jag dröjer några år!! 

2 kommentarer:

  1. Ah det var ju synd att den kaninen inte lever längre. Men vilken underbar ny sådan, Tuva är en djurälskare så är jag också på allt utom möss och råttor. Ja du tiden den står inte stilla, men åh andra sidan kunde du fått en bebis till du är ju ung ännu ,satsa på det. Och säg du inte det din äldsta dotter är väl arton nu kan gå snabbt med ett barnbarn, det är livets guldkant kan jag säga vi har åtta diamanter, underbart.
    Lycka till när du ska springa i Malmö och var rädd om dig/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi blev väldigt förvånade att Alma dog så ung. Inga tecken på sjukdom eller något sådant heller. Denna nya är ljuvlig och väldigt härlig.
      Njaaaa jag tycker det är lite sent med en bebis nu, är ju ändå 43... Thea är 19 men jag hoppas verkligen hon väntar några år tills hon skaffar barn.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥