tisdag 27 juli 2010

Påväg igen

Vi sitter i bilen igen. Ska lämna bröllopskort till Micke & Linda, sen vidare till Skummeslöv. Jag öppnade kylen innan & va bara tvungen och ta en Corona... Den såg såå god ut!!

När är allt med Sunnerbo fixat. Uppsagt och "bytt ägare" på garaget.
Vi åkte ut till Johanssons och kollade in när de jobbade ;-) Det målades dörr. Fikade lite och gosade med bebis.
Nu har vi varit hemma, bytt bil & mc mot cabben. Packat och fixat så nu är det SEMESTER igen utan alla måsten!!
Nu ska vi ut o handla i mellby först. Måste ha lite att äta ikväll med.

Blev lite förbannad igår med!! Fick mejl av en tjej som "hamnat i kläm". Förstår inte riktigt. Denna tjej har fått höra massa rykten och skitsnack från en person. Givetvis ifrågasätter hon om allt hon fått höra. Frågar personen snacket handlar om ifall det stämmer & berättar vad som sagts. JAG tänder till, för det va saker sagda som JAG vet INTE stämmer!! Säger åt en person att säga åt "skitsnackaren" att lägga av o hålla på!! (hade god lust att åka dit själv och ta tag i situationen) Men iaf får denna tjej som fått höra snacket, fått sig en rejäl utskällning av "skitsnackaren" att HON förstört hennes familjeliv och en närstående inte vill prata med henne längre............ Va fan är detta!?!? Ska tjejen få skit för att "skitsnackaren" inte ha något bättre liv än att gå runt och prata skit?????? Är någon så jävla feg och inte vågar fråga personen ifråga själv om allt är sant? Konstigt för denna någon har en jävla massa åsikter om allt o alla annars!! Men jag vet ingen som vågar säga något "hemligt" eller hela sanningen eller nåt särskilt till denna någon. UTOM om de som inte vill att det som sägs ska spridas vidare inom 1h!! Å just denna situation om skitsnack tycker jag är fruktansvärd!! För tänk själv, om min sambo sprungit runt och snackat massa skit om MINA barn........

1 kommentar:

  1. Det här får mig direkt att tänka på Nanne Grönwalls "pissenisse". Lyssna på den låten!!!! Man kan tro att den handlar precis om den personen! Nästan kusligt!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥