söndag 10 juli 2011

HUVET NER O RÖVEN UPP

Vilken solig dag det varit :-) Ändå jag bara hört regn regn på prognoserna... Men det göööör inget att de hade fel ;-) Men det syns ju på näsan att solen tog, den är grisrosa som vanligt.


Det här är en vanlig syn ute hos brodern... Huvudet ner och röven upp... Hål överallt och en vit hund som mest va svart...


Den här rallybilen ska jag heja på i fortsättningen. Fast det är ju inte säkert det är dom färgerna då ;-) Tog några fräcka kort på den, idag, när den flög över gupp bland annat.

Usch, jag har ont i magen för imorn. Barnen åker och de kommer vara borta i 3 veckor!! Det är lääänge. Max sa idag att han kommer gråta, han vill inte åka. Men han kommer ju vara glad när han väl är där, hoppas jag ;-) Jag ha sagt att nästa gång vi ses, då åker vi ju iväg. Det ser dom fram emot :-) Å vi med!! Tre veckor kommer (förhoppningsvis) gå fort. Jag ska gå in i min bubbla och bara sova, jobba, träna och äta. Jag ska ha tunnelseende och bara köra på. Stopp stopp, det vet jag ju sen innan hur det slutar!! Hos farbror doktorn... Å jag är glad så länge jag slipper tappa synen igen!! Okej då, jag ska göra lite avstickare ändå. Redan på tisdag faktiskt, då är det ju Hästvedamarknad. Men imorn ska vi göra nåt Max kommer ääääälska :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥