söndag 11 augusti 2013

FRE-LÖR-SÖN

Denna helgen försvann lika fort som den kom... Men det va en väldans trevlig sådan :-) I fredags va Malin och hennes sambo hos oss, mat, god dricka, sällskapsspel och trevligt sällskap, kan det bli bättre? Men igår morse va jag inte riktigt lika sugen på alkohol igen...
Här har ni söta lilla Juni, till och med Linus ville ha en kattunge!

Igår eftermiddag åkte vi ner till Skåne. Min bil har fått sig en helrenovering så nu är den som ny! Så vi hämtade upp bilen och satt och pratade en stund. Sen va det bara inom Linus föräldrar och lämna djur och saker för sen bar det iväg till Landskrona. Vi hälsade på Linus vänner och deras alldeles nya lilla kise. Ååååå så söööööt!! Busig och härlig❤ Linus är ingen kattmänniska och när han sa att han ville ha en kattunge tyckte jag han kunde säga om det där så skulle jag filmat honom ;-)

Vi började prata djurnamn och då kom det fram Hitler som förslag på både katt och hund. Okej, kanske att en innekatt som aldrig någonsin går ut kunde hetat det. Men en hund?????? Tänk om vi är ute och jagar och springer runt och ropar Hitler i skogen... Ne, det räcker när hundarna sticker hemma och vi ropar Jäger-Maister och folket som hör en tror man är en galen alkis som är ute och gapar!
Det va väldigt trevligt iallafall igår och de har världens finaste lägenhet! Typ 5 meter till tak med massa krusiduller. Å hennes walk-in-closet! Den va fin!!

Idag steg vi upp sent och åkte ut till skogen och kollade på ravinen. Jag har aldrig sett den innan bara hört talas om den. Å det gick tyvärr inte fånga den på bild för att se hur brant och stort där var. 
Vi klättrade ner och jag jämförde det med att åka skidor i väldigt brant backe. Vi gick på sidan och väldigt brett ;-)
Det va riktigt häftigt att se! Skåne som alltid ser så platt ut annars ;-)

Om ett par timmar ska vi fira Linus syster som fyller år.

1 kommentar:

Tack för att du lämnar ett avstamp♥