onsdag 28 augusti 2013

PROMENADER OCH VISNING

Lille Pepsi som bor hos farmor♥
 
Började morgonen med att lämna barnen på skolan sen gick jag och kusinen 1 mil. Väldans skönt och det blir samma sak imorn☺ Igår gick jag 1,5 mil med.
 
Nu måste jag handla tills ikväll när brodern med familj kommer på middag☺ Sen ska jag städa av golven här för det är några som kommer och kollar på lägenheten i eftermiddag. Ett av paren är Ikea-folk så då sa jag till Linus att han måste va hemma för jag är skitdålig på Engelska.... Snart är hela området invaderat av Ikeaner haha.
 
Igårkväll passade vi lite barn och lillkillen är ju för go, han är allt lite kär i Linus☺ Det är knappt så jag duger när han är hemma.
 
Bäst att sätta fart, jag hade tänkt hinna sova 1 timme med för inatt vaknade jag 3.30 och kunde inte somna om :-( Åh, måste berätta, igår när barnen skulle lägga sig och de va färdiga för sängen så öppnade Max dörren till sitt rum "ÅÅÅåå va myyyysigt det ser ut!" sa han och hoppade ner i sängen och somnade♥ Han verkligen älskar att krypa ner i sin säng och sova. Det är enda barnet jag vet som blir glad när han får gå och lägga sig☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥