lördag 10 maj 2014

HÅRBEKYMMER OCH DROG

Nu sitter vi i bilen och är påväg ner till Skåne, idag ska bilen fixas! Hjullagrena ska bytas så vi slipper sitta i detta dånandet så vi knappt hör vad vi tänker... 
Max åkte med min bror på något med maskiner så idag har vi bara Thea med oss. Fick ju panik imorse när min drog helt plötsligt var slut!!! Jag hade 5 flaskor jämte sängen och inte en droppe kvar... Varför gör de inte 1-liters dunkar? Annars brukar jag ju ha en flaska i jackan, en i väskan och vid sängen. Men när vi kol in på Statoil hade vi ett helt busslass framför oss så 30min väntan för att få köpa ett nässpray. Det va det värt ;-)
Igår såg jag håret har vuxit extremt mycket! Det börjar bli väldigt långt. Å så börjar det ändra färg. Det kommer inga grå hårstrå längre utan de är rödbruna. Men både jag och Thea ska boka klipptid, hon ska bara toppa sitt hår och jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Skulle vilja klippa upp det ganska mycket och luggen till hakan men samtidigt är det väldigt smidigt att bara kunna slänga upp håret i en tofs, speciellt när bebisen kommer.

2 kommentarer:

  1. Du är fin som du är :-) när jag fick Magni klippte jag av mitt axellånga hår till en MKT kort frisyr ;-) du vet ju själv hur jag såg ut ;-)
    Vi måste ses snart <3 kram Kusin S

    SvaraRadera
  2. JA! Vi måste ses snart!!! Nu är det för längesen! Saknar dig♥

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥