onsdag 21 maj 2014

UPP OCH NER

Gaaaah, jag är så trött, så trött. Gäspar hela dagarna och jag kan inte kontrollera det. Känns ju sjukt pinsamt när jag står i kassan och ska försöka prata samtidigt... Jag skulle ju sluta med kaffe hade jag tänkt men idag fick det bli den största mugg sen jag blev gravid, få se om det hjälper.
Tittade mig i spegeln, brösten hänger, rumpan är saggig, jag är (känner mig) fet, dubbelhakan kommer smygande och allt känns ju hopplöst just nu. MEN jag vet ju att så småningom kommer kroppen tillbaka, kanske om... 1 år? Jag har haft tur med kunderna, inga surkärringar för hade jag fått det så hade jag väl börjat storlipa till råga på allt. Ne, idag är ingen bra dag för mig själv men samtidigt är jag ju glad för allt annat!! Mina barn, min man, imorse kände vi bebisen för första gången när vi höll händerna på magen. Annars känns den ju bara inuti❤️

Tänkte på en sak, en dag hade vi ju alla original på jobbet, på en dag. Kändes nästan som vi va med i dolda kameran. Men nu har det varit lugnt ett tag, jag har inte ens gjort bort mig på länge (tex han som skulle köpa jeans) eller börjat gapflabba som för den coooola killen som skulle köpa bh till sin tjej och hade noll koll på storlek och skulle höfta lite. Jag kände mig bara lite lost igår när det kom in en kille igår med massa avancerade frågor om byxor till honom, men då har jag ju suuuuperduktiga kollegor som kan svara!!
Ne, dags att ta mig i kragen och bli klar!!

Hoppas DIN dag är bättre❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥