fredag 16 maj 2014

PICKNICK VID SJÖN

God morgon god morgon på er☺ Bara så glad idag, vet inte varför egentligen... Bara är det och det är ju kul!! Allt flyter på - förutom Teokyl som aldrig kom igår..... De skulle komma och fixa pumpen idag istället, så sa jag till Linus att ringer de och säger att de inte kommer idag heller så ber han de ringa mig haha.
 
Tidigt imorse vaknade jag av att en liiiiten fågelunge satt på spröjsen till sovrumsfönstret och ville komma in. Den gav sig inte heller utan knackade på rutan heeela morgonen och satt kvar flera timmar och satt kvar så när jag steg upp med. Stackarn.
Igår tog vi djuren och stack in och handlade lite till picknick och sen åkte vi ut till skogen och sjön. Jäger blev öööverlycklig och simmade så länge han fick☺ Maister stod kvar på stranden och skällde på honom och tyckte han va knäpp. Hallååå, man blir ju blöt där ute!!
Vi grillade korv och majs och hade potatissallad och jordgubbar med oss. Det va mysigt ändå det inte va speciellt varmt. Sen va vi ju tvugna att åka för det va visst hockey på tv´n☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥