onsdag 14 januari 2015

DUBBEL ORO

Jag är orolig över min kisse Sambo! Han har inte varit hemma på två dygn nu och det har aldrig hänt innan. I söndags kom han ner från övervåningen med ett igenklibbat öga och haltade. Han hoppade upp på trappräcket och kunde inte komma runt... Sen gick han ut och sen är han borta. Han är väldigt ljudlig och skriker ofta och högt när han vill in, han missar aldrig någonsin burkmaten vid halv 9. Den är helig, han skriker tills han får den. Men inte nu på två dagar :-( Linus släppte ut hundarna igår och då låg en svart katt på altanen som försvann illa kvickt, inte likt Sambo och han hann inte se om det va han heller. I eftermiddag ska vi ut och kolla så han inte ligger skadad/död här utanför någonstans. Jag vill ha in min kisse❤️
Min andra oro är plötslig spädbarnsdöd! Jag har aldrig nojjat över det innan men nu gör jag! Igår såg jag att svägerskan känner ett par som förlorade sin 5 månaders dotter nu, och en vän visste en 5 månaders kille dog innan jul. Tänk om det händer vår lilla bebis något! Linus säger mig till att jag inte kan gå runt och tänka på det hela tiden, ne absolut inte, men det finns ändå där. Det får aldrig hända mina barn någonting, jag älskar ju de över allt annat❤️ Men den där spädbarnsdöden är läskig.
Tuva blev underhållen av Thea imorse :-) Den lilla bebisen... Hon va inte så lång för att vara 3 månader, 56cm, och vägde lite för lite. Men hon ser ju inte undernärd ut ;-) Å jag vet vad hon ärvt av mig - mina långa anktår!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥