fredag 23 januari 2015

MITT HÅÅÅÅÅR, SNYFT

Den här morgonen fick två mornar.... Först va vi vakna vid 5, jag kokade kaffe och släppte ut hundarna till Linus vaknade, vi låg i sängen och pratade med Tuva. Sen somnade vi om och sov en timme till. Men den stunden jag har på mig på morgonen att ta fram frukost, äta och fixa mig på toa, den tiden är knapp innan Tuva vill upp i famnen och sova igen! När vi har tid att passa känns det lite stressande men annars gör det ju ingenting. Jag har typ 15 min på mig. Å idag va topsen helt plötsligt slut!! Jag får ta Tuvas i modellen större och ta bort lite mascara under ögonen. Ser ju inte klokt ut, sminka i stress = ingen bra kombination haha. Men mina ögonfransar, alltså, det ser ju ut som om jag har 3st ungefär.... De ramlar av så det är ju några långa och sen några korta däremellan... Tappar man dom liksom håret nu? För så mycket hår som jag tappar borde jag snart ha en kal fläck nånstans!! Deprimerande att se allt trilla både i duschen och sen resten med borsten :-(

Idag ska vi hälsa på en vän och hennes lilla E och påvägen skulle jag både inom maxi + hämta ut ett paket. Sen skulle vi helst pricka in sovtid i bilen eftersom bilstolen inte är favoritplatsen haha.
Så mysigt att titta på de små fossingarna❤️ De här stilla stunderna i soffan är sååå mysiga! Jag njuter så länge det varar för inte vill hon ligga så här i all evighet ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥