fredag 30 januari 2015

LYCKA, BAK OCH PANIK

Åh, jag vet inte vart jag ska börja... Just nu är jag så lycklig och sprudlande av energi!! Jag har varit frustrerad i ett par dagar för jag får I N G E N T I N G gjort om dagarna. Jag köpte det i början att jag fick sitta och ta det lugnt och mysa bebis i soffan om dagarna när hon sov. Men nu började det gå till överdrift! Snart 4 månader... Så jag tog Tuvas påslakan och hade i vår säng i ett par nätter, så det blev ingosat, mjukt och luktade oss. Nu tog jag och bäddade i soffan med det och la henne där när hon somnat. Det blev ett riktigt hallelujamoment! Hon sov vidare i 30 minuter! Jag hann ju både sminka mig och damma uppe på toa. Det blev lycka för mig❤️ Annars har hon slagit upp ögonen inom två minuter när jag lagt henne ifrån mig.
Blogga får jag göra i amningspauserna ;-) A kommer i eftermiddag och ska ta Tuva en stund så jag hinner göra klart. Börja bli frustrerad över att vi inte kan ha myskvällar med. Det är ju alltid måste-göra-grejer på kvällarna. Så hon erbjöd sig att komma. Så då ska det städas på dagen för ikväll ska vi ha familjekväll. Lovade Thea bla att spela Alfapet. En gladare mamma - en gladare familj❤️
Om nån timme måste vi in till byn och fixa ärende innan vi hämtar skolbarnen.
Thea bakade toscakaka för ett par dagar sen. Hon gillar baka så hon ska fixa fika i eftermiddag :-)

Kusinen kom igår och bakade en sats bullar, det är hon bäst på!!! Å så fixade jag glasyren på mazarinerna och Linus plockade in ved. Nu börja vi komma i fas. Denna veckan har varit extremt stressande men nu börja det ta sig. 

Något annat som blivit katastrof är ju håret! Det tjoffar jag upp i knut både dagar och nätter. Rätt som det va gick det inte reda ut längre... Från öronen och neråt va det bara tjocka tovor. Jag fick verkligen panik och trodde jag skulle behöva kapa av allt ihop! Det måste ju finnas något supermegadunderbra balsam som är för svintohår. Det är ju bra annars men det gillar tydligen inte att vara i knut. Men jag kan ju inte ha det utsläppt och lägga det i Tuvas ansikte jämt + att jag fäller så mkt så det blir ju hår överallt...
Dem här hjälpte mig igår men det gick ju 1/4 flaska! Olja in varenda tova och hala ur håret. Ne, här ska bokas en klippning och ta iaf 1dm på längden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥