torsdag 15 januari 2015

MYSIGT SIMMANDE

Redan torsdag, helt galet att helgen är så nära igen! Idag ska vi ha en riktig hemmadag. Vi behöver det, både bebisen och jag ;-)
Babysimmet igår, så jäkla mysigt!! Tuva undrade nog lite vad som skulle hända. Jag duschade av mig och höll henne utanför och sen när vi gick ner i vattnet, hennes ögon❤️ Hon tittade mycket på bebisarna runt omkring. Tuva va minst av alla barnen och blev trött fortast. 5 minuter innan det slutade började hon tjabba högt för att sen bli lite ledsen. Då gick vi upp och gjorde oss redo att åka hem. När simmet va slut och alla bebisarna va i omklädningsrummet skrek så gott som alla bebisar, tro det va en som va tyst. Det tog på krafterna att bada :-) Men jag fick köpa ett par nya badbyxor (igen) på plats för de jag hade köpt va aaaalldeles för stora! Å det va de minsta på teamsportia. Men det är bra, då får vi allt gå och bada sen med. 
Barnen "simmade" både på magen, ryggen och fick vatten över huvudet. Läxan blev att de ska få vatten över huvudet hemma i badet med. Å att alltid tala om vad som ska hända så de vet. Ser redan fram emot nästa vecka.

2 kommentarer:

 1. Åh har ni fått prova sparkcykeln? Vi har funderat på en sån till Lova, tror hon hade älskat! Hoppas att snön kommer tillbaka snart, här har det också börjat töa nu :(

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ne, snön försvann lika fort som den kom :-( Å nu bara regnar det ju, men det kommer nog snö så småningom :-)

   Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥