torsdag 9 juni 2016

FÖRBEREDER SKOLAVSLUTNING

Go kväll. Jag hoppar rundor och letar efter något att ha på mig på skolavslutningen imorn men det ska ju samtidigt funka på jobbet efteråt. Har hittat ett par jeans och Acne Track - skorna men jag inser att jag får ha ombytesskor med mig haha ;-) Jag skulle haft en storlek mindre i skorna men jag får väl ha ett par tjockare par strumpor i... eller, ena skon passar perfekt men andra foten är lite mindre :-( Å Jag målade ju t o m tånaglarna - vad nu det skulle vara bra för... Men jag tänkte nog bara på flipflop som jag har gått runt i de sista veckorna men nu skulle det väl regna imorn...
Hittade en klänning i "sommarlådan" med, den har haft prislappen på i 2år men sen såg jag en fin klänning hos G i fredags och då kom jag att tänka på att jag har ju nästan en likadan så idag kom den till användning. (Skitsamma för den skitiga spegeln den är för barn i lagom höjd).

Tänk att Thea slutar f y r a n och Max t v å a n det är ju inga små barn längre de där två!! Helt otroligt alltså. Sen spelar det ingen roll om de slutar förskolan, f-klass eller 2an, jag tycker alltid det är sorgligt med skolavslutningar. Jag fattar inte varför för det är ju något fint och ett helt sommarlov framför sig men det är något med avsked. Jag har alltid haft svårt för det. Jag minns när jag va liten och min pappa skulle på sina mässor, jag stängde alltid in mig på toaletten och grät när han skulle åka. Men det är ju fler än jag som gråter på avslutningarna, det har jag ju sett några år nu ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥