lördag 18 juni 2016

NU ÄR VI RALLYMÄTTA

Bah, heeelt slut haha. Barnen likaså. Jag va så trött när jag läste i godnattboken så jag sluddrade på orden tillslut så Thea tog över och läste och då somnade jag..... Jag la mig i soffan till fotbollen och vi drömmer om vad vi skulle gjort med huset/tomten om vi hade massa pengar. Kul att flyta iväg lite ;-)
 Det gick bra att stå som vägvakt med barnen, lite drygt tyckte de ju att det va innan första rallybilen kom men vi hade våran kvällsbok med och läste ett par kapitel, fikade, åt mackor och sallad och kikade runt lite.
 Det hände inte så mkt där vi stod mer än att nån flyttade på höbalen. Det hade hänt mer längre bort. Jag filmade lillebror när han kom förbi men jag vet inte hur jag ska lägga upp filmer utan att det påverkar flödet. La ju upp video för några år sen men då gick det ju inte skrolla bakåt sen..... Jag filmade först honom där vi stod och sen kunde jag bara springa ett par hundra meter bakåt så såg vi bilarna igen för sträckan va ganska lång och kom tillbaks på vägen bakom så då filmade jag honom där med.
Men det va en mysig dag med varken för mycket knott eller mer än ett par regnstänk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥