torsdag 30 juni 2016

MIN FÖRSTA HÄLSOANALYS

Idag har jag varit på hälsoanalys. Jag har länge tänkt på att det hade varit kul att mäta kroppsfettet, bara för skoj skull. Å idag har jag fått veta mer om kroppen och i vilken balans jag är i :-)
Är det någon av er som gjort en kroppsscanning någon gång kanske?
Hon som gjorde den säljer Herbalife och jag va mest intresserad av att köpa proteinpulver så jag kunde ta en shake efter träning men det rekommenderades att köpa ett paket med allt till shaken. Att i vanliga proteinpulver är det bara bulkmedel, är det någon av er som vet BRA proteinpulver som är OK att äta?
Iallafall, jag ställde mig på vågen och där kom ju fram de ena siffrorna efter de andra.
Vikt, % fett, % vatten, kilo muskler, fysisk gradering, viloförbränning, metabolisk ålder och bukfett.
Jag trodde ju att jag skulle ha högre % i kroppsfettet än vad jag hade, uppåt 30 kanske. Men jag låg på 22.2 och det låg i nederkanten till hälsosamt. Men då undrar jag, om det skulle ligga i området med "för lite" innebär det då att man ska lägga på sig mer fett? (Detta va vad jag tänkte högt nu).  Min viloförbränning på kalorier ligger på 1291. Å hör här då; min metaboliska ålder är 16. När hon sa det skrattade jag rakt ut hahaha. Bukfettet låg med lågt - så med andra ord - kroppen mår nog rätt bra tack och lov :-)
Jag fick ju belöna den med en pw på bandet under tiden jag tittade på nyheterna.
Avslutade med en oxygen mask. Skönt pirr i huden medans den verkar.

Men tack kroppen för att du orkar med mig. I denna takten så går det ju mer än 2 riktiga år på 1 år på min kropp... eller hur jag ska säga. Å det tackar jag för, för ibland när tröttheten är som värst känner jag mig som 65....

3 kommentarer:

 1. Angående proteinpulver måste jag bara tipsa om Forevers proteinpulver. Det är ett ekologiskt sojaprotein. Hur bra som helst. Jag har både vanilj och choklad hemma om du skulle vilja testa. Det fungerar bra både som uppladdning inför träning och efter träning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, är sojaprotein bättre än andra? Var köper du det?

   Radera
 2. Det kostar 249 för 15 portioner och finns i smakerna vanilj och choklad.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥