onsdag 8 juni 2016

YES IDAG FLÖT TRÄNINGEN PÅ!!!

Ah, vilken härlig känsla i kroppen, eller knoppen, äntligen under 5min/km på löpningen☺ Jag va i valet och kvalet att ta med hunden men nånstans kände jag på mig att det kommer bli en bra runda och då behöver jag inte massa stannande för pissepauser. Så hunden fick bli hemma.
Jag gav mig iväg och redan när rösten pratar efter 5 min blev jag sporrad att fortsätta i samma tempo, jag höll under 5min/km och så fortsatte det! Härligt att man kan bli glad för det lilla i livet☺
YES YES YES snabbaste tiden sen innan graviditeten! Hade jag fortsatt kanske jag hade kommit 12 km på en timme. Nackdelen med att springa lite fortare (eller längre) är ju min förbannade IBS. Jag får så jäkla ont i magen både under och efter passet. Men men, that´s life!!

Förresten, jag satt och googlade lite på träning och vet ni vad jag hittade? Så mycket kostar en bränd kalori löpning ger 14kr/kalori jag funderade om jag skulle sätta undan 14:- / förbränd kalori varje gång jag springer, insåg rätt snabbt att det inte går. Men det var baserat på avgifter, utrustning, kläder och lektioner. Det gick kolla fler sporter som Square dance, spinning, styrketräning, ridning mm. Löpning va bland det billigaste.
Detta är deras hemsida men jag tyckte hälsoindexen va intressant☺

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥