lördag 25 juni 2016

MIDSOMMAR OCH PAJ TELEFON

Heeeej och hoppas ni haft en bra midsommar!! Jäklar så hett det har varit så det va till och med nära att jag badade igår haha. När vi hade kört så kom jag på att fan jag glömde ju kameran men tänkte att äh jag får ta med mobilen och ta och framkalla nu då. Å så tänkte jag fota riktigt flitigt, tji fick jag!

Vi va nere i Sölvesborg vid halv 1 och åt lite sill, potatis, gräddfil och sån där riktigt traditionell midsommarmat som ni med säkert gjorde. Vi gick och dansade runt midsommarstången vid 4 och Tuva tyckte det va jättekul och sa mer efter varje dans så hon blev lite besviken när det va slut. Packade ihop badkläder och begav oss ner till havet. Det va 24-25 grader i vattnet :-) Tuva gillar ju inte att gå på sandbottnar för hon tror ju att det är bajs. Hon ställer sig stel som en pinne och säger baaaajs och vill inte ta ett steg till så jag får bära ut henne och sen älskar hon ju att snurras, busa och hoppa från bryggan.

Påväg ner till havet så hade vi en vällingflaska med vatten och min telefon i fickan bak på vagnen. Flaskan hade läckt ut max 1 cm vatten i fickan men det räckte tydligen för att min telefon inte tänkte visa ett livstecken mer! När jag hade iPhone så låg den ju i sjön på 1,5 meters djup i 45 minuter och lös fortfarande. Apparna simmade ju bara omkring i telefonen men den visade livstecken iallafall. Men inte den här.... Så där lagom kul att lägga pengar på telefonen i semestertider..... Jag hade inte behövt laga den just nu annars men de telefoner vi har här hemma är låsta till telenor så mitt simkort funkar ju inte i en enda.... Helt handikappad av att inte kunna betala räkningar eller ens swisha.

Iallafall, sen gick vi tillbaka till stugan och grillade och barnen lekte. Det va ju grymt varmt när vi skulle sova så det slutade med att mannen och dottern sov på altanen och jag på en madrass med tvärdrag. Vaknade av ett fruktansvärt skyfall nångång inatt och på morgonen åskade det för fullt en bra bit ifrån.

Idag hade vi 20 grader redan vid 8 så efter frukost blev det havet igen men inget barn va intresserad av bad när det fanns en lekplats bredvid ;-)

Efter lunch packade vi ihop oss och körde vidare till pappa och hans sambo för att träffasoch titta på deras nya altan. Herrejises så fin alltså, den ligger i två "våningar" och verkligen jättefin och bra "planlösning". Vi hann hem och titta på Pippi innan det blev kvällsbestyr. Sen somnade hon gott och det lär vi med göra sen!
Vad har ni gjort? Berätta gärna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥