lördag 16 december 2017

GRÄSÄNKA OCH LILLEBRORS NAMN

God morgon😀 Idag känner jag mig pigg och utvilad!! Inatt har vi ju sovit riktigt bra, vilken lyx haha. Mannen är iväg på Ronneby Brunn på julbord med jobbet och jag kunde inte följa med denna gången för det va livemusik och lite för högt för Lillebror. Så det va bäst att vi var hemma och det gick hur bra som helst. Han kommer nog hem om ett par timmar, skönt för han att fått sova ut😊
Igår va min kära vän A här och hennes dotter och en kompis till till Thea åkte med bussen hem. Theas kompis här sovit här inatt och Max har sovit hos en kompis så alla är nöjda och glada. Idag ska vi träffa Tuvas kompis med familj så alla har fått träffa sina vänner denna helgen haha. Vi träffade ju samma vänner i torsdags jag och de små men idag ska vi äta bl a hemmagjord sushi. Det har jag aldrig gjoet innan men kag älskar köpesushi så hoppas detta med är gott.
Igår blev Lillebror 2 månader. 2 månader sedan Tuva var på sjukhuset och jag var ledsen. Tuva pratar fortfarande om det och frågar varför jag var ledsen. Jag ville ju bara hem! Längtade hem och tänkte åka hem nästan meddetsamma och istället fick jag stanna ytterligare en dag efter när jag väl skulle hem....
Men nu är vi hemma och jag tycker detta är fantastiskt denna gången! Jag som annars blir rastlös och tycker det är långtråkigt men inte denna gången. Love it.
Lillebrors namn? Han fick ett namn som vi inte ens hade med som förslag men som mannen sa en kväll när han kallades Sigge. Oliver. Vi kände på det ett tag och jo, Oliver kunde han ju heta så nu heter han Oliver.

1 kommentar:

  1. Trevligt namn på lillebror skönt han inte blev namnlös, haha.Det är inte lätt och välja det ska ju liksom va livet ut, ja man kan ju säkert ändra det.
    Ha en fin lördag/MH från Österlen

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥