onsdag 20 december 2017

NY JULKLAPP TILL MIG MED😊

Jag kĂ€nner att jag egentligen inte har tid att sitta hemma men jag vill samtidigt inte dra med Lillebror ut i affĂ€rerna nu för nu Ă€r det visst mycket magsjuka i omlopp! Jag sitter och skriver ner listor med det som behövs köpas och fixas sĂ„ ska jag ge mig ut ikvĂ€ll. Jag har nĂ„gra julklappar kvar men nu vet jag precis vad jag ska ha sĂ„ det underlĂ€ttar ju haha. Det Ă€r ju mer effektivt med tiden om inte annat nĂ€r jag inte kan vara borta hur lĂ€nge som helst för gossen behöver ju Ă€ta med😊

Jag ringde och bestĂ€llde ny mobil sĂ„ jag hoppas att jag fĂ„r min julklapp innan jul. Som vanligt visste jag inte vilken mobil jag skulle ha sĂ„ jag sa som förra gĂ„ngen "jag vill ha den som Ă€r bĂ€st". Det va ett snabbt svar direkt utan diskussioner och sĂ„nt gillar jag sĂ„ det va bara Jag tar den. 

IgÄr var jag ju pÄ jobbet pÄ trÀff. Vi Ät, spelade julklappsspelet, skrapade triss och fick julklapp.Synd bara att min nÀrmsta jobbarkompis fick magsjuka pÄ eftermiddagen sÄ henne fick jag inte trÀffa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lĂ€mnar ett avstamp♥