lördag 30 december 2017

PREMIÄR AV MIN JULKLAPP OCH SLAGSKÄMPE

Heeeej, äntligen har jag slagit upp min julklapp så idag är det premiär, jag fick en bärbar dator☺ Den verkar hur bra som helst. Snygg e´den me´!

Här har vi haft fullt upp, vi har forit runt med dammtrasor och dammsugare och fixat både högt och lågt så nu är det klart, det blir bara en vanlig dammsugning imorn igen. Barnen gick in till grannarna och då passade jag på att träna lite övningar och efter duschen blev det en ansiktsmask. Sen slocknade jag i soffan med Lillebror i famnen. Vi va trötta haha.
Den här ansiktsmasken är tydligen bra för min úberkänsliga hud.

När mannen satt med Lillebror så hörde jag han bara säga vad har hänt med han, han har ju inget öga? Då blev jag rädd kan jag säga, jag trodde ju han menade Lillebror men tydligen hade katten kommit in.....och som han såg ut! Han hade slagits och ögat är alldeles inflammerat, rött och var och typ halvt, han ser inte så bra för han får vrida hela sig för att kunna se. Det första jag sa va ska vi skjuta han? Alltså...jag är ju allergisk mot sår, blod och sjukhus så det var ju min första reaktion så både han och jag slapp det här. Grannen har gått omvårdnad så hon kom in och gav han både smärtstillande och något mot inflammationen och tvättade rent han. Deras katt hade med slagits för ett tag sen så hon hade saker hemma. Jag stod i ett hörn mitt emot och frynte med hela ansiktet. Men Lillekissen sa inget han verkade tycka det va bra att få rent öga så jag ska försöka rengöra han imornbitti. Strackarn. Men han fick överleva i alla fall haha, som han var nöjd och spann. Är det inte barnen så är det djuren som man ska behöva oroa sig för♥

2 kommentarer:

  1. Aj,aj lille katt inte så lätt när de råkar ut för andra busar. Det läker säkert snart igen, du vet katter är exemplariska på att klara sig, många liv sägs det ju. Håller med dig man blir lätt orolig och ännu värre med åren, nu är det barnbarnen man oroar sig över, men det är ju livet som är så och omtänksamheten.
    Skönt din hud blivit bättre, det är nåt jag alltid haft bra, men nåt får man väl ha som är bra, haha.
    Tack för din blogg och önskar dig din familj ett gott slut på 2017 och ett ännu godare 2018. Kram/MH från Österlen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja han klarar ju sig alldeles säkert men han ser läskig ut.
      Tack detsamma :-)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥