söndag 26 april 2020

HELGEN GICK OTROLIGT FORT

Ojoj, denna helgen var verkligen ingen rast och ingen ro😉 Igår morse kom grannen med traktorn och vi skulle flytta lekstugan från framsidan av huset till baksidan. Gissa om detta var uppskattat av barnen haha, sen grävde han bort stenar och mitt rör där jag har en tomte och granris på vintern så nu ska där bli en bra gräsmatta och Max har önskat sig ett fotbollsmål dit.
Mannen har bytt de 3 sista fönsterna nere så nu är alla nya och det är verkligen skillnad!

Pappa och hans sambo kom och lämnade av en sandlåda han byggt. När vi borrade till bergvärme så kom det upp fin fin sand där Oliver suttit och lekt men det är för nära vägen så jag skickade en bild på Oliver till pappa att han önskade sig en sandlåda. Dagen efter hade han köpt grejerna och dagen efter där va den klar och idag kom den levererad😀 Jag älskar ju "corona-tiden" för det blir väldigt mycket gjort men själva Corona skulle vi kunna slippa. Men det kommer ju bara bli värre här nere nu snart säger de ju.

Igårkväll blev det riktig storstädning av sovrum och tv-rum eftersom det dammade väldigt bra vid fönsterbyte i dessa stenväggar. Precis allt blev ju vitt. Men nu luktar det så gott och känns väldigt fräscht och det är ett helt annat ljud inne med täta fönster🙂

Barnen har lekt ute hela dagarna och vi har gått med hundarna. Det hade varit skönt med en helt ledig dag men nu är det ju bara 4-dagars jobbvecka igen så nästa helg har vi tid för att ta det lugnt. Vi hoppas bara tippen är öppen så vi kan kasta gamla fönster, dörrar och lite annan bråte.

Ny vecka imorn och jag hörde något om nya restriktioner så det blir ju spännande vad det kan vara. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥