fredag 11 juni 2021

LÄNGTAN EFTER HELG, ELAVTAL OCH RENOVERING

Wohooo helg igen, jag och städerskan på jobbet säger varje vecka nu är det måndag men snart är det fredag det känns som om vi längtar bort livet lite…. Jag måste bli bättre på att leva här och nu! 

Idag är det skolavslutning för 3 av barnen och det är ju väldigt speciellt för Tuva som har sin första skolavslutning och Thea som slutar 9an. Häärligt med lov🙂

Nu är vi ju inne i vår renovering för fullt, det är spacklat och målningen av taket har börjat.

Vi har provmålat 2 färger men det lutar åt den grå, jag hämtade kataloger på golv idag så det måste vi bestämma snart med. Jag vill bara ha det klart så vi kan få ordning i kaoset i sovrummet. 
Mitt i allt börjar jag fundera på elavtalet, varje månad fakturan kommer så börjar jag fundera på att jämföra elavtal med Zmarta för det finns ju pengar att spara där. På vintern har vi ju en sjuhelsikes elräkning men på sommaren är det mest fasta avgifter vi betalar, jag ska absolut kolla upp det där! Jag måste skriva upp alla måsten och saker jag vill göra så jag kan sortera ut lite i hjärnan för just nu är det lite mycket överallt. Jag behöver få klart på mycket, ringa samtal och få grejer gjort. Det är kaos både i och utanför huvudet….. Jaja, snart är det lördag och jag ser fram emot mitt löppass😉

2 kommentarer:

  1. Grattis till barnen som slutat skolan och nu ska njuta av en fin sommar med lata dagar inför en nystart i höst. Tyvärr känns vädret höstligt när rullgardinen åker upp det blåser en del hos oss. Inget vidare med röra det har jag svårt för mår bäst med ordning och reda.
    Må väl och ha en skön sommar/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja skönt för barnen med ledighet synd bara att vi inte kan vara hemma allihop än.
      Nä solen får gärna komma tillbaks!!! Det ser lovande ut i veckan iallafall :)

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥