fredag 18 juni 2021

VACCINATION, ÖLAND, BADKRUKAN BADAR


Jag sitter ute på altanen och klockan är snart 22, så himla skönt väder och fåglarna kvittrar. Jag ser att flädern slår ut vilken dag som helst så snart blir det till att göra saft. Kaninen Kajsa har kommit på besök så hon sitter och äter ute på gräsmattan. Jag tog ett liiitet glas vin för imornbitti är det dags för intervaller med Josefine i lurarna. Vecka 2 på löparklubben och jag har ett styrkepass kvar sen, det jag gjorde i söndags hade jag ju sån träningsvärk av så jag tänkte att jag gör denna veckans imorn efter träningen. 

I tisdags tog jag min 2a vaccinationsspruta och i onsdags morse ringde klockan vid 5 och jag sprang en runda innan jobbet, jag kände uppenbarligen inte efter hur jag mådde eller så kom det lite senare för jag mådde inte bra… Jag hade ont överallt och det kändes som influensa i kroppen. Jag visste ju varför så jag stod ut😉 

Igår var Tuva med mig på jobbet för fritids var stängt och det tyckte hon ju var roligt de första timmarna sen blev hon lite rastlös mot slutet. 

Nu är mannen påväg hem från Öland för han har kört Thea och hennes moppe till min bror. Hon fick ett mejl på förmiddan att hon skulle komma och provjobba och det redan imorn. Framförhållning…..  Hoppas hon tycker att det är roligt. Annars har jag sagt att jag hämtar hem henne igen!

Jag hade lovat barnen att i helgen, då ska jag bada med er! Jag har ju inte badat sen jag vet inte när för större badkruka finns nog inte🙈 Men idag var det ju så sjuuuukt varmt så när vi kom hem bytte vi om och bara hoppade i från stegen, jag skulle ju aldrig hoppat i om jag kände på vattnet innan. Nu var det 27 grader men det var ju inte varmt alltså…. Barnen blev glada så vi lekte en stund. 
Nu ska jag ta och krypa ner och sova gott hoppas jag, så jag är utvilad till klockan 9 imorn när passet börjar🙂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥