måndag 14 juni 2021

STORM OCH TRÄNING

Näe vad sjutton hände med vädret? Jag har varit ute och joggat i regn ikväll och jag har gått i shorts hela dagen men ingen sol…. I helgen blåste det ju storm och är det som bekant något jag inte gillar så är det blåst! Jag sprang ett livepass med let’s run i lördags och det var rätt tuffa intervaller men skönt! Sen åkte jag och Thea till Ljungby för vi skulle köpa ett par grejer till poolen, köpte det + golv till tv-rummet och köket… Det var ju inte riktigt planerat för då hade jag lyft ut bilstolarna innan och vi hade inte handlat så mkt innan för det var ju ett jox att få in allt i bilen. Men nu är det gjort och snart kanske det är klart. 

Precis hemkommen efter ett intervallpass
Jag tycker det är fint när solen lyser över ladan på andra sidan tomten. Gubben som äger den ville att vi skulle köpa den och tomten runt för en gång i tiden har det tillhört detta huset. 

Imorn ska jag få min sista spruta sen är jag färdigvaccinerad🙂 Hoppas bara jag slipper biverkningar för de säger att man kan bli dålig efter andra.

3 kommentarer:

  1. Fint foto på huset, kanske köpa tomten nu eller är den såld? tomter är värdefulla, framåt vi vet inte hur tiderna blir får börja odla markerna självakanske. Sommaren är märklig, den är inte stabil och vi har väldigt torrt hos oss, vattningsförbud råder. Inget vidare med biverkningar på vaccinet, snart dags för en tredje för de som vill ha den till hösten tippar jag på, och förvånar mig inte på nya nerstängningar då också pga av mutationerna, vi får leva med och i detta.
    Må väl och fin sommar/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä tomten är inte såld men han vill ha för mycket för den. Ladan är ju bara att riva för den är fallfärdig nästan. Vi hade en tanke att köpa och riva och bygga ett nytt hus där men här är såååå mycket stenar så vi struntar i det.
      Det är väldigt torrt här med och varmare ska det bli!
      Jag mådde inte så bra igår efter vaccinet men nu är det bättre. Jag tror tyvärr med att detta kommer blossa upp igen efter sommaren…..

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥