onsdag 7 juli 2021

TRÄNING OCH GOFIKA

Idag hade jag min jättelånga dag på jobbet så då passade jag på att skrapa ihop mina raster till en längre istället, då hinner jag springa lite längre. Schemat på let’s run sa att jag skulle vara ute 60 min idag och det var jag. Jag blev avbruten 2ggr med att få hjärtat i halsgropen och den svarta huggormen vågade jag knappt gå förbi för den låg utsträckt över halva vägen och tittade efter mig….

Jag tycker verkligen inte om ormar! 

När jag kom tillbaks var jag tvungen att svalka mig och min egen spann var skön! Men sen kom en kollega med lite kallare vatten….

Huuuu det va inte skönt!
Sen hade vi vår sista APT och då hade vi fixat lite gott. Jag är ju inget fan av glass men grädde och jordgubbar är ju gott.

De här sista dagarna har strömmen och internet bråkat här och runtom så en dag hade vi inte ström alls förrens barnen sov men jag var mest orolig att inte komma i tid till jobbet för jag hade inget batteri på telefonen heller. Men strax innan 20 funkade strömmen iallafall igen.
Nu blir det omelett och kaffe innan det är dags för jobb🙂



2 kommentarer:

  1. Har verkligen respekt för ormar fy och få ett ormbett inte och leka med. Åh det var för varmt och springa, idag har vi mulet och det blir nog regn det är torrt så det behövs. Men jag tycker sommaren springer på för fort eller vad tycker du som snart ska ha semester, skönt för dig.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo men jag känner lite ”jaha nu är semestern här och så fort som det går så är den snart slut och det är vinter igen” men det gäller ju att njuta här och nu!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥