torsdag 16 september 2021

FLYTTA ELLER BO KVAR?

En dag närmare helg, hur skönt? Jag vill bara få bort hostan så jag kan ut och springa igen men till helgen ska jag väl ändå lyckas klämma in 1 mil igen, det är ju 2v sedan sist. Nu har jag varit sjuk tillräckligt för flera år igen, det är inte ofta jag är det men när det väl slår till så blir det rejält och håller i sig.

Nu har vi fått upp element i tv-rummet med så nu är det väl bara något kvar att hänga på väggarna. Det är varmt och gott med både element och kamin så denna vinter ska det njutas😊 Nu har vi renoverat hela nedervåningen utom vårt sovrum, byggt ett extrarum uppe, satt upp en laddstation till bilen så nu får vi allt bo kvar. Mannen skulle ju vilja flytta lite längre ut på landet ibland för på vintern hör vi 23an rätt väl när det saknas löv som dämpar från träden. Ibland skulle jag med vilja flytta för att få en bättre/planare trädgård men jag har flyttat sååå många gånger i mitt liv så jag tycker det är skönt att ha landat! Jag tror jag har bott på 14 olika adresser och då har jag ändå bott här 8år nu och i min förra marklägenhet bodde jag i i några år. Älskade den! 

Tänk att flytta till ett litet torp där det knappt får plats några möbler, lågt i tak och lite "trångt", inte som här både högt och brett i rummen. Det går ju att flytta till mindre och husa sina möbler via magasinering och det är ju himla smart! Slippa kasta allt men samtidigt slippa att se det😉

Jag hittade denna på Instagram och tyckte den var lite rolig

3 kommentarer:

  1. Gör det flytta längre ut på landet så skönt och finna ro. Man behöver inte ha så stor plats vi brukar kolla på Tinyhouse tycker det är trevligt. Ni har ju barn men där är de som har det också och bor småttigt. Men huvusaken man trivs och har edt bra det är det som räknas när tiden den gått.
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi ska faktiskt anmäla oss på en husvisning så det ska bli spännande. Sen kanske vi inte vill bo just där men det vet vi ju inte än ;)

      Radera
  2. Lycka till med visningen! Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥