onsdag 15 september 2021

VRIDS KLOCKAN MER?

Hur är det nu, ska vi vrida tillbaks klockan i höst? Eller var det sista gången klockan ändrades i våras? Jag tycker det går väldigt snabbt till att det är både mörka kvällar och mornar, aldrig att jag springer en morgonrunda längre innan jobbet när det är så här mörkt! Jag älskar mörkret när jag är inomhus och slipper gå ut i det haha. Tända lite lampor i fönsterna och ljus på bordet.

Jag gjorde en smoothie innan jobbet idag men det va inte god! Slängde i allt möjligt från avokado, kiwi, grönkål, spenat, ingefära men något av det tog över. Jag brukar inte ha kiwi i så det kan varit det.

Idag har jag suttit i ett möte där jag blev mest irriterad, jag kan tycka att det är onödigt att jag gör en resa nästa vecka som inte kommer tjäna något till ändå! Hade gubben bestämt sig så verkade han inte ge sig och ändå varade samtalet över 1h, onödig tid kan jag tycka! Jag funderar på att ringa honom imorn och fråga om jag kan boka av mötet om det ändå kvittar. Den tiden kan jag ha till annat!!

Nu ser jag fram emot en helg utan planer, från nästa helg och fram till januari ungefär är ju helgerna uppbokade med jakt....


1 kommentar:

  1. Låter inget vidare för dig, onödiga möten behövs väl inte. Du blandade nog för mycket i den superdrycken haha, det var nog grönkålen låter inte så gott i den.
    Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥