onsdag 1 juni 2022

1 JUNI

God morgon godmorgon, idag blev en tidig dag till, klockan ringer 4.45 nästan varje morgon men jag fick en öppning idag med.
Tänk att det är 1 JUNI idag det är inte klokt! Nästa vecka slutar 2 av barnen skolan, Thea går en vecka längre. Inte länge tills det är semester men det värsta är ju att den tar slut lika fort så det är ju snart höst🙈 Nä usch, hoppas på en fin sommar men mycket sol, regna kan det väl göra på nätterna🙂
Igår var jag inte speciellt glad, vi ska göra en rockad på jobbet så jag ska jobba uppe med de stora barnen, jag bröt ihop! Jag vill ju vara med de små och inte byta arbetslag. Nu har jag 2 månader på mig att smälta detta så det blir väl bra till slut….
I lördags var vi nere hos svärföräldrarna för att fira svärmor som fyllt år, det är verkligen gult och fint där nere. Vi var nere hos mannens farmor och farfar först för farfarn fyllde år så han fick en present och vi fikade med dom.
Svägerskan är ju fenomenal på bakelser så denna cheesecake hade hon gjort. 
På söndagen blev jag lite firad och fick en jordgubbsplanta i ampel och sååå god mat😋 Sen gjorde barnen efterrätt, Thea åkte hem i måndags morse. Det gick inga tåg på söndagen för de var inställda så hon fick upp i ottan och vänta på stationen för jag öppnade ju på jobbet. 
Meeeeen snart är det lite långhelg igen, älsk på det❤️


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥