måndag 6 juni 2022

EN SKÖN LÅNGHELG

Så härligt att ha en söndag på en måndag🙂 En extra ledig dag borde infalla varje helg. 

I onsdags på ridskolan hade de tagit dit en häst som skulle avlivas dagen efter så alla som ville fick komma och säga hejdå till hästen. Hade vi inte haft ridskola just då så hade jag aldrig åkt in för att säga hejdå! Jag och Tuva är ju lika blödiga så det blir ju bara skit för oss. Men för första gången känner hon sig riktigt riktigt trygg så jag fick faktiskt ta mig en joggingtur under hela lektionen. Skönt att kunna träna när barnen tränar. Kör jag Max på fotbollsmatch så springer jag ju där med.

Tuva har fått en sån glugg lagom till skolavslutningen. Äntligen kunde hon vrida ut tanden som hängt på trekvart i typ en vecka.
Våra små bebisar växer så det knakar! På 10 dagar har de öppnat ögon och fått päls och ser inte längre ut som nakenråttor. Idag är de 16 dagar och så nyfikna och mjuka och goa❤️
I lördags var min jobbarkompis och hennes man här för männen skulle ut och fiska hela dagen. Vi åkte ut till Café Linnéa och fikade och lekte på lekplatsen. Jag fyller ändå på gas till myggfångaren där ute så det passade bra. Sen låg vi och gottade oss i solen🙂
Igår va min kusin och hans familj här och grillade.
Idag har jag haft en riktig söndag, sprang 13km, dusch med peeling, ansiktsmask och hårinpackning. Tuva hade en kompis här så de har haft så roligt, de jular, går ner i split och spagat och grejar. Jag får ju ont i kroppen bara jag tittar på dom haha.
Imorn är en lång dag på jobbet och APT ska handla om arbetsmiljön så det kan bli spännande.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥