fredag 10 juni 2022

SOMMARLOV

Tänk att Max slutar 8an och Tuva slutar 1an idag. Max har vi knappt sett för han åkte iväg direkt efter skolan igår och jobbade sen sov han hos en kompis som oxå jobbade där. Idag var han hemma och fikade med oss och inatt sover han borta för de skulle fiska. Imorn kommer han för så har han match sen vill vi gärna umgås med honom innan han åker på måndag igen.

Alltså dessa ljuvliga liljekonvaljer de luktar ju såååå gott när jag springer förbi ett hav blommor vid vägkanten.
Tänk att denna donna slutade 1an… Efter sommarlovet flyttar skolan upp till en annan nybyggd skola som de ska dela med en annan skola. Hennes mentor ska gå i pension så det är lite trist, vi gillade henne🙂
Vi tittade på alla klasserna som uppträdde och sjöng innan vi åkte till fiket och köpte hem fika. Jag har tagit semester idag så jag och Oliver skjutsade Tuva till skolan innan vi gjorde oss färdiga. Ikväll åt vi kinamat för det var hennes önskan.
Dom här små sötnosarna har fått så mkt kärlek idag❤️ Snart 3v gamla och det är inte klokt vad det händer grejer i deras utveckling!
Nu längtar jag efter semester!! 

2 kommentarer:

  1. Härligt med sommarlov vad tiden den gått fort. Underbara söta kaninungar ja de växer fort verkligen. Man blir rent vimsig på all reklam på din sida, vet att det är så men det är drygt.
    Må väl och njut av sommaren men den är ju sval ännu/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de små kaninerna är sååå söta! Nu syns det att en grå och den svarta kommer bli långhåriga som mamman. Kan ju bli lite spännande att se en långhårig viltfärgad ;)
      Ja jag stör mig med på den där reklamen och jag har försökt få väck den från inläggen men vet inte om det funkar.....
      Hoppas verkligen på en varmare sommar!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥