söndag 19 juni 2022

HEJSAN

Vilka väderskillnader det är, igår soligt och blåst, idag regn och inte så mkt blåst. Jag joggade en runda i förmiddags efter nästan 2 veckor med dunderförkylning. Flera på jobbet fick samma skit med täppta näsor, snor, hosta, slem, feber men vi får väl säga att det är pollen, varenda unge är ju pollenallergiker nu efter pandemin🙈 Påstår deras föräldrar iallafall så det säger vi att de smittat oss med då…. 

Sune var med mig ute och så lycklig han blev. När det är varmt och soligt får de stanna hemma för Sune har redan legat inne en gång efter blivit biten av en huggorm.
Min rosenbuske blommar för fullt, den trivs där. Jag fick den av barnen när jag slutade på förra förskolan för 6år sen och jag älskar färgen!

I torsdags hade vi studiedag med Team building hemma hos chefen. Vi hade riktigt roligt och skrattade massor. Det behövde vi men det va synd att inte alla var på plats. Men imorn väntar jag på ett annat besked som jag hoppas blir positivt!!! Antingen behöver jag semester eller ett annat jobb, jag väntar ivrigt på semestern iallafall❤️

2 kommentarer:

  1. Vacker ros och söt hund trots han är våt i pälsen. Tvi vale för förkylningar det var det inte så mycket av med coronan då blev alla hemma var noga med händerna osv... nu sprids bacillerna hej vilt. Då önskar jag ett positivt besked. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nu är ju alla mer eller mindre snoriga och ”ingen bryr sig” men covid ökar igen så in med lite restriktioner igen på förskolorna tycker jag! Det har ju skolan ännu iallafall.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥