måndag 27 juni 2022

NÖJD MED MIN BIL!

Herrejises så varmt det är!! Dricker så mycket vatten och resorb så det står väl snart ut genom öronen. Nu är det nedräkning till semestern, jag ser den en bit där framme och jag längtar för jag behöver det mer än någonsin. Hoppas jag slipper sätta mig i bilen de första dagarna för jag vill bara vara!
 när det väl blir dags.
Meeeen jag är så jäkla nöjd över vår bil som är en ladd-hybrid och jag kommer till och från jobbet på el (nästan 4 mil) nu när det är varmt ute har jag till o med några kilometer kvar som jag kan köra på när jag kommer hem. Innan vi körde till ridskolan så laddade 30 min innan vi körde så elen räckte till och från ridskolan med, vilket är iallafall 2 mil fram och tillbaks. Ibland kör vi ju längre sträckor och då går den på bensin men jag behöver nog inte tanka bilen mer än 1 gång varannan månad. I appen kan jag ställa in vilka tider jag vill ladda så den kan ladda när elen är billig tex.
Här står den bra om nätterna😉 Jag måste låsa upp bilen för att kunna få bort laddaren.
Inne på easee laddbox finns det olika färger på laddstationerna, detta företaget fokuserar på att minimera laddtiden som det tar för att ladda upp sin elbil samt ha koll på belastningen på eluttaget så det inte händer några elrelaterade faror.
Hur många här kör elbil?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥