måndag 5 december 2022

SNÖ


Imorse när jag steg upp så snöade det för fullt, stora fina flingor. Det snöar fortfarande så jag hoppas det kan få stanna, det blir ju så mycket ljusare ute.
Jag tog min första promenad idag men det blev nog inte mer än 1km totalt. Jag läste att det kan ta en månad innan lunginflammationen läker…. Jag vågar absolut inte springa igen innan januari. Typiskt nu när det var 3 livepass som skulle vara intervaller nu i december. Jaja bättre det får läka än att jag åker på nån ytterligare skit!
I lördags var Tuva och mannen iväg och jagade vildsvin med några från älglaget och jag hämtade henne på eftermiddagen. De andra skulle äta lite och dricka några öl efter jakten. Vi andra körde på lördagsmys och film.
Igår bakade mannen och barnen lussekatter till adventsfikat.
Det har blivit en liten tradition med glögg och fika på advent🌟

2 kommentarer:

  1. Stackars dig så jobbigt med lunginflammation och virusar. Vi ska också få snö det blir ljusare i detta mörkret, men också en himla massa vind då fyger det igen. Härligt det ser ut med kakfatet. Krya på dig/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, nu har det gått på rätt håll så det är bara hosta kvar. Det är kanske inte så bara för ibland vill den ju inte släppa…

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥