söndag 19 februari 2023

LITE SELFCARE

Inlägget innehåller reklamlänkar

Denna söndagen började med en löprunda på 11km för mig och Sune, vi kom fram till att han har bott hos oss i tre år nu vid Alla hjärtans dag, då för tre år sedan var han så liten när han skuttade runt här på tomten. Nu kan vi inte ha han lös för då hade han stuckit på en halv sekund. 

Tuva har varit hos en kompis hela dagen, de började med att åka skridskor i Diö sen har de haft jätteroligt hela dagen. Thea och hennes kille har sovit på hotell i natt och Max har åkt till sin pappa efter 6v här.

Jag gjorde en fotmask med baby foot så om några dagar börjar gammal hud flagna av och fötterna blir mjuka.
Jag och Oliver gjorde chokladbollar som vi fikade på.
Sen tog vi med oss mannen och hundarna och gick en runda. Oliver visade hur mycket han kunde klättra och hoppa och vi tittade in i trollhuset, där hade varit någon för där låg presentsnöre och uppeldade ljus.
Det är vatten i alla bäckarna och det brukar det aldrig vara annars...
När vi kom in så fortsatte jag med min renovering av kroppen😉 Jag färgade ögonbrynen med grejer från RefectoCil och jag tycker det funkar bra. Det blev en hårinpackning i duschen, testade den en gång och den luktar väldigt gott.
Till sist kör jag på Emma S, jag använder enzyme peeling minst 1 gång varje vecka, lermask 1 gång sen avslutar jag med en nattmask som jag sover med.
Jag sitter med lermasken just nu men ska tvätta av den för nu ska barnen i säng. De har sportlov nu i veckan som kommer så imorn ska Tuva få vara hemma med Thea och hennes kille så får vi se om vi kan få en tid till Oliver med dom också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥