lördag 4 februari 2023

BIRTHDAY

Vad är det för en dag, vad är det för en dag? Det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag hurra hurra hurra 

Jag blev väckt med kaffe och paket på sängen imorse, go frukost och några ärenden innan det blev en tung joggingrunda i det fina vädret.

Denna vägen var inte ens skottad men det är sååå fint! Igårkväll va det typ fullmåne och alldeles vitt så det hade funkat att jogga vid 20 på kvällen. Helt underbart.

Igår sjöng de på min avdelning för mig och hade köpt en flaska bubbel. 
Annars? Jodå livet rullar i 190 som vanligt, det är ridskola, träning, jobb och allt annat. Rätt mysigt med ridskola men det är sååå kallt i ridhusen men snart blir det både ljusare och varmare😊
Förra helgen sov vi hos min kusin och så passade vi på att plocka hem hö till kaninerna.
Tuva följer med mig på mina rundor ibland, ibland går vi och ibland cyklar hon när jag springer. Men det viktiga för henne är att vi stannar vid hästarna så vi kan klappa❤️ Tänk om vi hade kunnat skaffa en liten Falabella eller nåt, den kunde bo i hallen med hundarna😊 Nu ska vi strax äta middag med ett par vänner, Anna kommer lite senare för hon kollar på hockey men hennes man är här iallafall😊 Theas kille är här med, de är oskiljaktiga❤️

2 kommentarer:

  1. Grattis Lotte en dag efter! Hoppas din dag blev precis som du önskade. Så pass med snö vi har grönt men några mil härifrån är det vitt ,så märkligt. Ja de pyttehästarna är för söta, men Tuva vill ha en större så han kan rida, söt hon är. Du är verkligen flitig på springa, bra med motion. Kärleken, kärleken den är stor!
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så hemskt mycket :) Den där snön försvinner lika snabbt som den kommer... Det är fint så länge det är vitt men blasket kan jag vara utan. Ja, det blir några mil i veckan men det är sååå skönt!!

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥