söndag 12 februari 2023

VECKAN SOM GÅTT

Fy vad dålig jag är på att skriva här, måste bli bättre så jag har något att titta tillbaks på sen. I veckan har jag och Tuva varit ute och gått någon kväll när det var ljust och fint och himlen var vacker.

Det är väldigt ljust om kvällarna när snön har varit här. Nu är den ju nästan borta igen.
Denna veckan har det blivit några mil och igår när det var så fint så tog jag söndagsrundan istället för idag. Solen lös och det var riktigt härligt. Jag och Sune tog rundan på 14 km. Han tyckte nog jag va världens dummaste ett tag när han såg 3 rådjur och inte fick springa efter!
Igår eftermiddag var vi bjudna på restaurang för att fira min mamma, hon hade bjudit sina syskon med respektive och vi syskon med familjer. Jag blir irriterad för när det är så mycket folk och så har hon 2 favorit barnbarn och visar det sååå tydligt! Jag vet i alla fall hur jag aldrig ska göra när jag får barnbarn! För jag vet hur de barnbarnen känner som inte är de utvalda.... Jag har svårt för sånt!!
Denna bilden hittade jag i telefonen nu så då har Oliver fotat när vi var och handlade i förmiddags. Vi lämnade Tuva hos en kompis sen åkte vi andra ut i skogen och lekte och grillade korv. Jag hoppade av 7km hemifrån och gick resten innan jag hämtade hem Tuva. 
Grabbarna vaktade grillen.
Nu blir det inte mycket gjort, imorn börjar vårt nya schema och jag hoppas det kommer kunna funka. Jag ska i alla fall följa med på ridskolan och det ser jag fram emot.

2 kommentarer:

  1. Så gör man bara inte den skillnaden mellan sina barnbarn. Vi har åtta stycken och alla är lika värda får lika mycket i presenter och julklapp det är våra vackraste diamanter. Det är hon som blir lidande sen ändå för barn är kloka. Vi har gröna gräsmattor och snödroppar tror kanske att våren kommer tidigt hoppas kan man ju alltid göra. Ha en fin Alla hjärtans dag i morron. Kram/MH

    SvaraRadera
  2. Det är ju inte bara barnbarnen det är skillnad på, även på barnen ;) Det har alltid varit så men blev mer märkbart för några år sedan så nu väljer jag mer mina egna familj. Umgås med de jag vill.
    Åh snödroppar är vår för mig, hoppas hoppas på lite värme snart. Det räcker med + 10😊

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥