torsdag 23 mars 2023

LET’S RUN

Det är helt sjukt vilken huvudvärk jag har haft i 3 dagar nu, jag har tagit Alvedon, testat tigerbalsam i tinningarna som en jobbarkompis tipsade, jag sprang 1 mil ikväll - inget hjälper! Ingen aning varför den är där men det är ju väldigt oroligt på jobbet, inte bara på jobbet utan i hela kommunen. Vi ska jobba för en attraktiv kommun…. Mmmm men ett par idioter har ju satt hela kommunen i en grym skuld och nu ska vi arbetare straffas för detta och det ska stramas åt rejält bland personal. Vi ska på möte på måndag med HR och alla förskolor då får vi veta hur processen ska gå till. Förhoppningsvis hur många detta kommer beröra, alltså om det är 20, 50, 200 som går gå. 
Hoppas allt är klart i första skedet innan semestern iallafall. Så det inte blir som förra året när vi var många som hade sämsta semestern för det var oroligt. 

Något positivt är att jag ska vara med i vårens omgång av Let’s run som startar på måndag. Redan nästa torsdag är det dags för ett livepass med intervaller. Älskar!!

Imorn har jag tid hos doktorn för min mage. Den började krångla redan 2011 men nu har det eskalerat. Jag har ju haft 3 barn med mjölkallergi när de var små som de vuxit ifrån men jag befarar att jag kan ha något liknande….. Jag får förhoppningsvis svar på vad det är snart. När jag äntligen tagit tag i problemet för jag vill veta innan det är dags för vårruset.
Om det ändå vore sol… Det blir iallafall sommartid i helgen så det blir en timme till att ut och springa på kvällstid😊 

2 kommentarer:

  1. Jag får alltid huvudvärk i årstidsväxlingar slår inte fel och det tar ett par dagar och inget hjälper. Krånglig magen en till här, för många år sen blev jag laktosintolerant vad jag hade ont i magen innan sen jag skippade laktos har även IBS men man lär sig leva med det inget val. Oro kan skapa en massa magproblem också. Inget roligt med jobbet om det skakar hoppas på det bästa. Lycka till hos doktorn! Lev väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag misstänker att det är mjölken här med, speciellt mjölken på jobbet med längre hållbarhet den är hopplös!! IBS sa doktorn för någrta år sedan men då utan noll undersökning.... Nu ska jag få remiss till Ljungby så de ska kolla allt

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥