tisdag 18 juli 2023

STILIGA OCH PRAKTISKA TILLBEHÖR FÖR APPLE WATCH; ARMBAND OCH AIRTAG-HÅLLARE

Vädret fortsätter ju att variera kraftigt... Igår när vi var ute och gick så började det åska runtomkring, det hindrade inte mig att fortsätta gå 1 mil till medans de andra gick hem, det var ju bara att ha ett paraply med mig. Måste erkänna att jag mest har paraplyet för att jag är rädd om min klocka.

Jag köpte min Apple Watch förra eller förrförra året och de har blivit en populär följeslagare för många användare, och med en rad tillbehör kan du anpassa din smartklocka för att passa din personliga stil och behov. Jag har kollat upp två viktiga (för mig) tillbehör till Apple Watch: armband och AirTag hållare

 

Armband till Apple Watch

Ett armband till Apple Watch är inte bara ett funktionellt tillbehör utan också ett sätt att uttrycka din personliga stil. Med olika färger, material och mönster kan du skapa en unik look för din klocka. Vare sig du föredrar en klassisk läderrem, en sportig silikonrem eller ett elegant metallband finns det något för alla. Jag har det armbandet som jag fick till när jag köpte klockan.

 

Armband Apple Watch & AirTag-hållare:

Vad sägs om att kombinera funktionalitet? Vissa tillverkare har utformat armband till Apple Watch som också fungerar som praktiska hållare för Apple AirTagAirTag är en liten enhet som kan fästas på dina värdesaker för att hjälpa dig att hitta dem om de skulle gå förlorade. Genom att integrera en AirTag hållare i ditt Apple Watch armband kan du enkelt hålla koll på både din klocka och andra föremål du bär med dig. Jag hade verkligen behövt en AirTag för jag är mästare på att lägga mina saker på bra ställen som jag inte hittar senare...

 

Genom att välja rätt armband till din Apple Watch kan du ge din smartklocka en personlig touch och matcha den med din stil och humör. Om du är ute efter ännu mer funktionalitet kan du även överväga ett armband som fungerar som en AirTag-hållare. Med dessa tillbehör kan du maximera både stil och nytta med din Apple Watch.

 

Så oavsett om du vill ha ett armband som matchar din outfit eller en AirTag-hållare för att skydda dina värdesaker, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Genom att mixa och matcha de olika möjligheterna så kan du göra din Apple Watch ännu mer unik och användbar.

 

Jag är supernöjd med min klocka för på min urtavla har jag tre ringar som jag önskar att fylla varje dag, en ring för rörelse, en för träning och en för så många timmar jag står upp på en dag. Jag tror att jag kan ställa in det efter mina behov men jag tycker att det förinställda passar mig perfekt. Jag har en grej som jag tycker kunde vara lite bättre och det är batteritiden, jag måste ladda klockan varje dag/natt. Inget problem egentligen men jag får ju inte glömma laddaren när vi sover borta.

1 kommentar:

  1. Cool den är! Akta dig för att gå ute om det åskar i skogen. Var rädd om dig. Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥