fredag 28 juli 2023

TENNBRÖLLOPSDAG

Igår var det 10 år sedan vi gifte oss och då bokade vi hotellnatt där vi sov på bröllopsnatten. Vi sov på Möckelsnäs herrgård så det är ju inte långt iväg men vi kom iallafall iväg❤️ 

Efter vi hade checkat in och lämnat av grejerna så skulle vi gå en runda. Vi hade med oss jordgubbar och bubbel och skulle stanna vid en solig plats vid sjön. Vi gick och gick och följde oranga märken så vi skulle hitta, där finns många slingor i skogen. Vi kom aldrig dit vi trodde vi skulle hamna, efter 5km kom vi tillbaks till herrgården men vi tog vår lilla fika och spelade lite kort innan det var dags för middagen som vi bokat.
Vi satte oss i det gröna rummet och tog ett glas bubbel/öl innan det var dags att gå in.
En fin kväll och vi såg ut över sjön. Lugn musik, vi kanske var 25-30 gäster och det var riktigt behagligt att sitta och äta.
Förrätten blev carpaccio och det var såååå gott! Servitriserna bad om ursäkt att vår huvudrätt dröjde så vi skulle få efterrätten gratis.
Jag åt smörstekt kummel och det var riktigt gott.
Mannen åt entrecôte och köttet var magiskt.
Vi fick varsin ostbricka och sen va jag jäkla så mätt så vi var tvungen att gå en runda.
Vi somnade ganska tidigt men sen vaknade jag väldigt tidigt och kunde inte somna om förrens lite innan klockan ringde 8…. 
Vi satte oss ute på altanen som förövrigt är lika stor som hela vårt hus😅 Så himla fint väder så det blev frukost ute idag. Brödet var riktigt gott, ja, allt! 
Vi var hemma igen strax efter 10 i förmiddags 
När vi kom hem så stod det blommor och en flaska bubbel på bänken från svärföräldrarna.
De har sovit hos oss ett par nätter för mannen och hans pappa har gjort en ny pelare ute vid ingången. Den gamla började spricka. Så här var en husvagn och 5 hundar extra😊
Men kvällen borta var mysig. Jag kan ju inte säga ”det ska bli skönt att få sova en hel natt” för det gör vi ju nu ändå. Länge lever kärleken ❤️

4 kommentarer:

  1. Grattis på bröllopsdagen! Så himla mysigt ni haft det. Nu blev jag ju hungrig när jag såg eran middag. Det är svårt att hitta rätt även när man har markeringar att följa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack❤️ Ja det var väldigt mysigt.

      Radera
  2. Grattis på er dag tror jag skrev det innan också men så mysigt ni hade det. Vilken vacker bukett jag gillar nejlikor, en sån där gammal blomma från förr. De hade de ofta i sin brudbukett med sådant grönt fluffigt i den.
    Må väl/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥