onsdag 20 september 2023

UPDATE

Hej hopp, hoppas ni mår bra😊 Nu har jag lite tid eftersom vi kom lite tidigt till föräldramötet på Max skola i Växjö. I måndags var jag med Tuva på ridskolan, igår jobbade jag till 18 och ikväll detta. Imorn börjar jag 6 istället🤪 Så det är bara hem och vända typ, tidiga mornar och sena kvällar. Snart fredag, jag längtar! Lång dag imorn och stängning på fredag jomensåatte jag är inte sysslolös. Skulle bara haft någon som kunde städat åt mig för det hinns ju inte med. Tur vi ska ha kalas om ett par helgen för då kommer vi inte undan. Sen är nästa vecka lite lugnare som tur är.

Så här ser det allt som oftast ut hemma hos oss, barnen möblerar i U’et i soffan och så leker Oliver medans Tuva kelar med sina kaniner. Tänk att den lilla klarade sig, Findus måste kommit med den i nackaskinnet.
Alma trivs ute i gården men där får hon vara under uppsikt eftersom hon klättrar över när hon får chansen. Å nu räcker det med kaninungar😅

Det har blivit några halvknackliga springrundor men ryggen vill inte riktigt, fattar inte vad som hänt men det ger väl sig.
Vi tog en spontanare till Ullared i lördags, jag, mannen och de små. Vi var inte ens inne 3 timmar så det var skönt. Inte jättemycket folk och jag kom ihåg nästan allt. Efteråt åkte vi ut till min kusin och åt gott och spelade kort. Eftersom jag inte får dricka bubbel så körde jag ju hem och det var tur det! Men den historian behåller jag för mig själv…och mitt inblandade barn!
En lugn söndag där jag försökte springa men kunde inte pga ryggen men med lite vila och de andra skorna så ska det gå!


1 kommentar:

  1. Så mysigt de små har med kaniner och lek, det är ju så det ska va. Vad har du gjort med din rygg? Äntlige kan jag gå igen tog mer än en månad, den vidriga smärtan vill jag inte ha igen. Ha en fin helg. Kram/MH

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥