tisdag 12 september 2023

LIVET KOMMER EMELLAN

Blä så dålig jag är på att uppdatera🙈 Det är jobb och träning som har mitt fokus, förutom familjen då😉 
I lördags var det fotbollscup för Oliver. När jag hade sprungit på morgonen så gjorde jag och Tuva oss iordning sen cyklade vi in och tittade. Barnens farmor kom med tåget och tittade när Oliver spelade.
Medalj till en stolt kille❤️
Den lille kaninen överlevde och den får plats i Tuvas bil till sina schleich. Tuva hade en kompis här i söndags och de hade en större kaninbur som de inte använder så vi fick den. Så himla snällt! Kaninen är yttepytteliten i buren. 
Tuva fick den nya hästen Porla i måndags men hon var inte riktigt nöjd, det var en lat häst som inte ville trava hur mycket vi än försökte.
Imorse hade jag telefontid med dietisten, efteråt började mitt nya liv… Det var den sista kopp kaffe jag drack under mötet på minst 6-8 veckor! Jag ska inte äta gluten och bara laktosfritt, inga kryddor, kolsyra (jag som dricker mängder bubbelvatten hemma), inte chips, alkohol (där räknar jag bort bubbel men inte rödvin😉) och en jäkla massa saker till. Jag får inte äta äpple eller päron men gärna omogen banan😂 Jag ska äta enligt FODMAP LIGHT.
Vem vet? Jag kanske slipper min uppblåsta mage och mår fasen så mycket bättre i kroppen om 2 månader😀 Jag körde till maxi och stod i glutenfria hyllan i evigheter! Som tur va så kom min jobbarkompis och hjälpte mig. Sen irrade jag runt i laktosfria hyllorna så nu ska jag nog klara mig ett tag. Wish me luck😀

2 kommentarer:

  1. Det kommer gå jättebra. En sak jag reagerade på var omogen banan, det får man ju så lätt ont i magen av. Däremot äter jag mer än gärna mogna bananer, både på gröten och till mellanmål. Finns mycket laktosfritt, trodde de att du även va glutenallergisk? Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä de har gjort glutentest och det var jag inte. Vi ska nolla min mage nu för att återinföra vissa livsmedel senare för att se vad jag reagerar på. Omogen banan är bättre än mogen.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥