söndag 21 januari 2024

FLYTTEN ÄR GJORD

Vilken vecka! I torsdags när vi började jobba kl 6 och slog upp datorn så fick vi veta att vi skulle flytta till nya förskolan i fredags. Som tur är så fick vi stänga förskolan en gång i höstas för vi inte hade någon ström. Sen jobbade vi en dag i mellandagarna med att packa eftersom vi skulle flyttat 8jan. Men så blev det ju inte. Nu hade vi minimalt med barn eftersom chefen önskat det så vi grejade för fullt i fredags. Vi blev inte riktigt färdiga men vi kommer nog möblera flera gånger innan vi vet hur vi vill ha det. Men så fint det kommer bli! Vi hade genomgång av larmet så vi får väl se om det sitter imorn när jag öppnar… Det kan väl inte bli värre än att larmet går tänker jag haha. Men det var mkt information om displayer och dörrar och vilka steg vi skulle göra vissa saker på. Jaja men nu har vi flyttat iallafall och det är så skönt och det kommer bli bra när allt landat.
I fredags kväll hällde jag upp ett glas vin och vi såg Bäst i test sen när barnen hade lagt sig så somnade jag som en sten i soffan. Thea hade försökt få liv i mig när hon kom hem men jag vaknade vid 2 av att jag hade ont i ryggen så det var att göra sig klar för natten och lägga mig i sängen.

Jag sprang mina träningsrundor både igår och idag sen ska jag ta en på min långa rast imorn. Det är verkligen tur att jag har mina vinterlöparskor! 
Den här stämmer ju inte riktigt för jag tycker det är härligt från början, helst i duggregn! På torsdag kväll är det ett livepass och det ska jag hänga med på. Det kommer ju vara lite mörkt men det får gå😊 Vad är det värsta som kan hända? Att jag träffar på vargen för jag gillar inte dom! Nu är han ju i krokarna men hur stor är chansen att han är där jag är…
Idag var vi hos min jobbarkompis med och gick med hästen sen har Oliver haft bandyträning. Jag åkte med Thea när hon delade ut sina kakor hon sålt genom skolan. Det var med nöd och näppe att jag inte tog över ratten. Ibland tyckte jag hon höll lite väl till höger hahaha.
Nehe i säng det är lång jobbdag imorn!

2 kommentarer:

  1. Spring inte så fort och var rädd om dig i mörkret. Nä vargen rör dig inte, du vet väl ingen rädder för vargen här.....
    Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo men det är sååå skönt att ut och springa♥ Nä jag hoppas jag slipper se vargen just här, annars skulle jag gärna vilja se den.

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥