lördag 13 januari 2024

SÅ VACKERT

Å herrejises så skönt med helg😂 Efter en intensiv vecka så behövde jag sömn! Men vilket härligt väder det är när solen skiner. Klarblå himmel på mina raster, jag går alltid mina 30 minuter på jobbet i oavsett väder. Men jag tycker synd om djuren som inte hittar mat, just nu har vi ett rådjur som går här på baksidan och letar. Där jag jobbar hade en räv anfallit en hund som den ville äta upp… För djurens skull hoppas jag på lite mildare väder men det ser inte ljust ut. Det ska bli ännu kallare i veckan igen men idag är det nollgradigt och snöar.

Jag går förbi ån på jobbet och vattenfallet syns knappt.
Jag hade önskat jag kunde bädda ner mig i solsängen med  täcket men det är lite väl kallt.
Nu ska vi packa ihop lite grillgrejer och skridskor för vi ska ut på sjön och åka. Tuvas kompis kommer strax så det ska bli kul.

2 kommentarer:

  1. Åh ja så sött rådjur. Idag har vi regn och rusk men ska bli frost i natt igen, sådant är inte bra. I veckan kommer mer snö jag tycker det räcker för min del. Så synd om alla djur som inte hittar föda. När vi körde häromdan såg vi elva hjortar deras ståtliga horn är mäktiga. Det var en stor familj som vandrade från den en sidan till den andra. Ha det så kul med skridskoåkning. Må väl/MH

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är inte kul när det töar, fryser och snöar om vartannat för då blir det halt och dant

      Radera

Tack för att du lämnar ett avstamp♥