onsdag 28 april 2010

Regn :-)


Ååå va mysigt när det duggregnar. På kvällarna får det mer än gärna OM det är fint på dagarna :-) Helst hade jag velat ha ett "öppen-himmel-regn", speciellt när jag ska sova. Mysigt!!
Nu har vi bara slappnat av, barnen har badat, vi har ätit, de sitter i soffan och Max har fått sin älskade napp. Han är rolig, har en snutte som är så söndergosad så vi ha fått klippa till den lite ett par ggr. Men den dras med till dagis varje dag. Å igår fick vi med oss den andra hem, som ligger på dagis. Oj oj, "mamma vi har FEL snutte"... Så idag när vi kom var han väldigt noga med att berätta det för fröknarna och det var lika viktigt att få med oss RÄTT filt hem :-) Kruxet var bara att den inte låg i lådan när vi skulle hem, då var det fröken som stoppat den i annan låda. Men nu är den med hem och hålls hårt i, så inatt kan han sova tryggt igen med RÄTT filt. Haha

Å du P, vill du komma hit på frukost får du scones, vill du komma på fika får du kladdkaka. Du får bestämma själv, fast kommer du till frukosten får du ju både och ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar ett avstamp♥